středa 11. prosince 2013

Smula se mi v Mexiku lepi na paty

Pomalu zacinam nemit rada Mexiko a mexicany. Dnes rano jsem se probudila a zjitila, ze nekdo v noci vysplhal do prvniho patra, vlezl pres balkonove okno nam do pokoje a sebral, co se mu hodilo. Mimojine muj tablet a mobil, ktery jsem mela pod polstarem jako budik! Nejak mi to tento rok moc nevychazi, co se tyka klidneho cestovani. Tentokrat me to okradeni uz jen nastvalo a nevyvedlo tak z miry jako to posledni. Byli jsme to s ostatnimi nahlasit na turisticke policii a odtud bychom meli pokracovat to jit nahlasit na dalsi stanici, ale z me predchozi zkusenosti vim, ze mexicti policajti jsou naprosto neschopni a nejevi zadny zajem pomahat, takze jsem si usetrila cestu kamsi za mesto a dlouhe hodiny na stanici. Vtipne bzlo, ze primo pod oknem turisticke policie lezela zmackana kreditni karta. Zrejme ji tam nejaky zlodej odhodil a oni si toho vubec nevsimli...
Zitra mam volno a nevim, co budu delat. Plan byl zajet se podivat na ruiny v Tulum. Dnes tu ale cely den prselo a buhvi, co bude zitra. K tomu jeste cekam na vyplatu z te promoakce, ktera bude v patek...a budu si muset poridit novy telefon, abych mohla kontrolovat internetbanking. Ale v dohledu je spousta dalsich promoakci, tak doufam, ze z toho neco kapne.
Vcerejsi hodina zumby mela velky uspech. Dokonce se pridali i kluci. Takze v patek znovu. O MP3 jsem nastesti neprisla.
Tak nejak se ale zacinam tesit, az odtud vypadnu a vydam se na dalsi cestu do Belize, i kdyz obcas mam sto chuti se vratit do (v porovnani s Mexikem) bezpecne Evropy. Mexiko nebude moje oblibena zeme. Radsi jsem se mela znovu vydat do Kolumbie.

Žádné komentáře:

Okomentovat